nano.blogg.se

vi är 2 tjejer som älskar mode och blogga! Vi ska kanske också skapa en youtube kanal.

God natt!<3

Kategori: Allmänt

Hej!<3 
idag har jag varit och shoppat! Jag köpte ett par rosa crocs på Team Sportia och kosta 299kr! Och så har tjat gått ut med Donna(min hund) men de va lite pinsamt för att hon gick in i ngn annans trädgård och basjade och dom va hemma! :o 
 
kramisar // Natta:)

Tråkigt!:'(

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har jag så himla tråkigt. Och jag mår inte bra :( jag har fotbolls träning idag men jag orkar inte gå på den! Fast ändå tror jag att jag kommer gå för att vi ska spela en cup som heter skadevi i helgen så jag måste veta hur vi ska göraoch sånt! Men iallafall så ska jag och Nonno snart göra en videokanal men vi vet inte när men vi hoppas att det blir snart!

Kramisar // Natta

Tjo!<3

Kategori: Allmänt

Förlåt att ni ar fått vänta så länge. Idag har jag Natta inte gjort någonting! Jag har bara legat sängen och myst med världens bästa hund! Och så har jag gått ut med henne! <3

Kramisar // Natta

kontakta oss?

Kategori: Allmänt

Hej!!
Som alla andra så har vi ju olika sätt att komma i kontakt med oss!
Ni kan mejla oss på:
Sen finns ju instagram:
Nonno_girl
naaathaaaliie
 
skriv till oss på kik om ni vill:
Nora_nora180
naaattaaa
 
Det finns också andra online spel och sånt men det behöver vi inte ge ut här om ni vill ha från typ facebook fråga på kik! 16 Juni fick vi 20 sidvisningar gött!!! Fortsätt så ! ;) Om ni har en blogg som ni vill att vi kollar in så kommentera::!!
Lite om Nora:
jag är 12 år och har en katt som heter Leo och jag älskar dans!
Lite om Natta:
Jag är snart 12 år och jag har en katt som heter missen och jag älskar fotboll!
 
//kramisar natta o nonno
 

NY BLOGG!:)

Kategori: Nyblogg

Hej, vi är 2 tjejer som har skapat en ny blogg och vi vill hjärna att ni pratar om den här bloggen för andra och den här bloggen handlar om mode och shopping!
Då kanske ni tänker: "ännu en Ny ""misslisibell"". Men nää, vi är oss själva och vi bloggar om vårt eget liv ingen annans. så ni får gilla elr inte gilla vår blogg! :) Så ni får se vad som kommer hända på denna blogg och kanske våran senare youtube kanal.
 
/ kramisar Natta o Nonno